KOTIRUOKAA KULMAN TAKAA

Suomen Lounastuotteen valmisruoka-ateriat ovat kotiruokaa parhaimmillaan. Ruoka saa makunsa pohjoisen puhtaasta luonnosta: 80 % raaka-aineistamme on kotimaisia ja lähellä tuotettuja.

Kun ainekset ovat kunnossa, turhaa kikkailua ei tarvita! Peruna tuli Siikajärveltä, lohi Norjasta. Meidät löydät lähikaupasta! Testaamme itse jokaisen ruoan maun ennen annostelua. Pitäähän sitä tietää, mitä hyllyyn pukkaa!

PONTEVASTI POHJOISESTA

Suomen Lounastuote Oy on pohjoissuomalainen valmisruokatalo. Nykyinen yritys on perustettu vuonna 1993, mutta juuremme elintarvikealan ammattilaisina ulottuvat iki-ihanalle 1960-luvulle!

Tuotantolaitos ja hallintomme sijaitsevat Oulussa, josta Lounastuotteet matkustavat joka ilmansuuntaan. Asiakkaitamme ovat vähittäis- ja tukkukaupat, suurkeittiöt, teollisuuden toimijat ja yksityiset kuluttajat.

Tiesitkö muuten, että Lounastuote on Pohjois-Suomen suurin kypsien liharaaka-aineiden valmistaja ja Oulun seudulla merkittävä juures- ja kasvisjalostaja? Olemme saaneet jo vuonna 2000 EU-hyväksytyn vientilaitoksen luokituksen ja toimintalaitoksemme täyttää korkean hygienian lihajalostuslaitokselle määrätyt kriteerit.