Palveleva valmisruokatalo

Suomen Lounastuote Oy on pohjoissuomalainen valmisruokatalo, jonka tuotantolaitos ja hallinto sijaitsevat Oulussa. Lounastuote tarjoaa osaamista vähittäiskaupalle, teollisuudelle, tukkukaupalle sekä suurkeittiölle.

Toimintansa aikana Lounastuote on kasvanut vähittäiskaupan kuluttajapakkauksien toimittajasta liha- ja elintarviketuotantolaitosten luotettavaksi ja osaavaksi yhteistyökumppaniksi. Tuotantolaitos täyttää EU-hyväksytyn lihajalostuslaitoksen hygieenia- ja tuotantokriteerit. Nykyään voit nauttia kansainvälisestä osaamisestamme yhteistyökumppaneidemme välityksellä melkeinpä missäpäin tahansa.

Lounastuote on Pohjois-Suomen suurin kypsien liharaaka-aineiden valmistaja. Jauhelihavalmistettamme käytetään piirakka- ja pizza- täytteinä suurkeittiöissä ja lähiseudun tutun ravintolan valikoimassa. Osaamisestamme hyödytään myös kouluruokailuissa, joissa valmistuskeittiöt ovat siirtyneet käyttämään laatua parantavia ja toimintaa helpottavia kypsiä kastikelihoja.

Oulunseudun juures- ja kasvisjalostajana Lounastuote on merkittävä. Lakeuksien alueiden korkealaatuista perunaa jalostamme maistuviksi kiusauksiksi ja aterian näyttäviksi lisäkkeiksi perinteisenä perunamuusina tai modernina mausteruusukkeena. Salaattivalikoimaamme hyödynnetään kotoisessa ruokapöydässä tai vaikkapa lomaillessa pohjoisen laskettelukeskuksissa.

Lounastuote on tullut tunnetuksi asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja osaavasti reagoivana yhteistyökumppanina ja pohjoisen korkealaatuisten perusraaka-aineiden innovatiivisena jalostajana.

Suomen Lounastuote kartalla

Henkilöstö

 

vesa.kontiokarounastuote.fi
toimitusjohtaja

mikko.akkaneounastuote.fi

tuotekehityspäällikkö

tapio.helaneounastuote.fi
tehdaspäällikkö

lounastuotounastuote.fi

www.facebook.com/lounastuote

www.instagram.com/lounastuote

 

Suomen Lounastuote Oy
Tetriläntie 14
90460 Oulunsalo
P. 044-777 4610
 

Organisaatiomme on joustava ja pieni. Tuotekehittelyryhmämme koostuu osaajista, jotka ennakkoluulottomasti tarjoavat ratkaisuja elintarvikealan pulmiin. Markkinointiorganisaatiomme tuottaa yhteistyösiltoja rakentamalla tehokasta tulosta ja tuo oman osaamisensa pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden käyttöön.

Tuotannossa luotamme osaaviin elintarvikealan ammattilaisiimme. Henkilöstömme sitoutuminen yhteisesti sovittuihin laatuvaatimuksiin sekä oman toiminnan hoitaminen asiakkaan toiveet huomioiden ansaitsevat mielestämme erikseen huomion.